• Najnovejši prispevki

 • Nedavni komentarji

  • Arhivi

  • Kategorije

  • Meta

  • Angleški otroški tabor v Zagorju

   otroški tabor Zagorje 2017

   Termin: od 29.6. do 4.7.2020  
   Cena: 140 EUR
   Za otroke od 5 do 10 let
   Rok prijave: 20.6.2020
   Več informacij: 070 897 955 (Dubravka)

    

   Kraj, kjer se bomo ustavili, je v hrvaškem Zagorju, 3 km od slovenskega mejnega prehoda Zavrč. V prečudoviti naravi, kjer črički pojejo ves dan, ob večeru pa se tu in tam sprehodijo srne, si bomo postavili tabor, nekateri pa se bomo nastanili v lesenih trikotnih hiškah.

   Pridružili se nam bodo prijatelji iz ZDA, ki že devet let poučujejo angleščino otroke in odrasle v Sloveniji. Učenje angleščine bo potekalo vsako dopoldne po skupinah, v katere bodo otroci razporejeni po predhodnem znanju. Sicer pa bo ves čas priložnost za komunikacijo v angleščini, igre in pesmi, skeče …

   Popoldne so na programu različni športi, igre, druženje, kopanje v bazenu, ob večerih pa pogovori na temo Oblikovanje značaja. Dotaknili se bomo tem: spoštljivost, odgovornost, poštenost, pogum, delavnost, dobrotljivost, sočutnost, zanesljivost, zvestoba in občutek za druge. Da pa bo vzdušje še lepše, si bomo zakurili taborniški ogenj in si kdaj tudi sami pripravili večerjo na žaru ali večer skritih talentov.

   Tabor vodijo usposobljeni voditelji, ki se nenehno izobražujejo doma in v tujini. Na svoje sedemnajstletno delo smo zelo ponosni in veseli, saj je bil do sedaj vsak tabor nekaj posebnega in posebno doživetje za vsakega otroka.

   Znesek tabora lahko poravnate na račun društva: Vesela novica, Gornji Rudnik II/15, Ljubljana

   Št. računa (IBAN): SI56 6100 0001 8726 973

   Banka: DELAVSKA HRANILNICA D.D.,
   Miklošičeva 5, 1000 LJUBLJANA

   SWIFT/BIC: HDELSI22

   Sklic: ime in priimek otroka

   Na vseh naših dogodkih potekajo tudi snemanja in fotografiranja. 

   Udeleženci dogodkov in njihovi skrbniki se strinjajo z objavo fotografij za promocijo društva Vesela novica.

   Hvala za razumevanje!