Otroški tabor v Zagorju

Termin: od 29.6. do 4.7.2020  
Cena: 140 EUR
Za otroke od 5 do 10 let
Rok prijave: 20.6.2020
Več informacij: 070 897 955 (Dubravka)

Po krajšem negotovem času zaradi koronavirusa se nam vrata ponovno odpirajo za poletne tabore in nepozabna druženja.

In kje bi bil lepši tabor, če ne v prečudoviti naravi, kjer bomo od jutra do večera na prostem. Kraj, kjer se bomo ustavili, je v hrvaškem Zagorju, 3 km od slovenskega mejnega prehoda Zavrč. V prečudoviti naravi, kjer črički pojejo ves dan, ob večeru pa se tu in tam sprehodijo srne. V kraju Mali Lovrečan med redkim prebivalstvom ne poznajo nobenega primera koronavirusa, kar je še posebno spodbudno.

Zaradi varnosti bodo letošnje skupine številčno omejene (do 30 otrok) in premišljeno nastanjene v trikotne hiške za 2 do 3 osebe in hiške za 4 do 5 oseb. Še bolj bomo pazili na razkuževanje in varnost vseh nas.

Zaradi nastale situacije se nam letos ne bodo pridružili prijatelji iz ZDA, to pa ne pomeni, da program ne bo zabaven. Nasprotno, vsi naši voditelji se že pripravljajo in razmišljajo, kako nam bodo popestrili naše skupne dni, da bodo ostali za vedno v naših srcih.

Naši dnevi bodo prepleteni z veliko gibanja, iger, kopanjem v bazenu, kolesarjenjem, poslušanjem zgodb iz najstarejše knjige – Svetega pisma, kjer bomo iskali krščansko moralne vrednote, veliko petja, plesa, smešnic, ročnih del, pogovorov, raziskovanja, paintballa, dobre domače hrane itd.

Na svoje dvajsetletno delo smo zelo ponosni in veseli, saj je bil do sedaj vsak tabor nekaj posebnega in posebno doživetje za vsakega otroka.

Navodila:

Otroka prijavite čim prej in si tako zagotovite možnost plačila na tri obroke. Zadnji obrok mora biti poravnan dan pred odhodom otroka na tabor. Če zboli, vam denar vrnemo. Ob prijavi dveh otrok ima drugi otrok 5 % popust, tretji 10 % popust itd.

Cena vključuje:

 • prevoz, ki je organiziran iz Ljubljane in Ptuja,
 • 5 obrokov na dan iz lokalno pridelane hrane,
 • vsi materiali za ročna dela,
 • paintball in vsa športna oprema,
 • strokovno vodenje,
 • fotografije, ki bodo nastale ob druženju

Znesek tabora poravnate na račun društva:

Vesela novica, Gornji Rudnik II/15, Ljubljana

Št. računa (IBAN): SI56 6100 0001 8726 973

Banka: DELAVSKA HRANILNICA D.D.,
Miklošičeva 5, 1000 LJUBLJANA

SWIFT/BIC: HDELSI22

Sklic: ime in priimek otroka

POZOR!

Na vseh naših dogodkih potekajo tudi snemanja in fotografiranja. Udeleženci dogodkov in njihovi skrbniki se strinjajo z objavo fotografij za promocijo društva Vesela novica. Hvala za razumevanje!

Zakaj bi se odločili za naš tabor?

 • Tabor vodijo usposobljeni voditelji, ki se nenehno izobražujejo doma in v tujini. Sami morajo biti zgled in spodbuda otrokom.
 • Za seboj imajo 20 let delovnih izkušenj z organizacijo raznih tedenskih srečanj in taborov.
 • Program, ki poleg drugih veščin in izkušenj ponuja še krščanske in moralne vrednote, ki bodo otrokom v življenju še kako koristile. 
 • Ker imamo ljubezen do otrok. Delo z otroki je naš poklic, čeprav ga opravljamo prostovoljno oziroma se financiramo izključno iz prostovoljnih prispevkov.
 • Ker želimo otrokom dati več kot samo igro in zabavo.
 • Ker nas potrjuje dosedanje delo in tudi otroci, ki so obiskali naše tabore, danes pa so že možje in matere.
 • Ker se otroci na naše tabore radi vračajo, saj z njimi in njihovimi starši spletemo osebna prijateljstva.