• Najnovejši prispevki

 • Nedavni komentarji

  • Arhivi

  • Kategorije

  • Meta

  • Spletni tabor za otroke

   Termin: od 13.7. do 17.7.2020  
   Cena: 35 EUR
   Za otroke od 6 do 11 let
   Rok prijave: 20.6.2020
   Več informacij: 041 849 133 (Metka)

   Zaradi nastale situacije s koronavirusom, strahu pred boleznijo in vprašanjem, kaj naj počne moj otrok, ko sem v službi, smo v društvu Vesela novica prvič pripravili spletni tabor, ki bo namenjen vsem otrokom, ki si letos ne bodo mogli privoščiti poletnega tabora v živo.

   Zakaj bi otrok sameval, se dolgočasil, če smo z njim lahko povezani vsak dan, in sicer od ponedeljka 13. do petka 17. julija 2020, od 10. do 13. ure, po spletni aplikaciji ZOOM.

   Za vašega otroka smo pripravili zanimiv, igriv in pester program, ki bo vseboval jutranji pozdrav in napoved aktivnosti, nekaj smešnic za obrazne mišice, jutranjo telovadbo, skupno petje, učenje španščine in angleščine skozi igro, zgodbe iz najstarejše knjige – Svetega pisma, ki bodo govorile o tem, kako vredni smo, posebni, obdarjeni z darovi in talenti … Namen zgodb je, da bi se znal vsak otrok imeti rad in se znal ceniti. Da bi znal sprejeti sebe in bil ponosen na to, kdo je.

   Skupaj bomo ustvarjali in kuhali. Program bo vseboval poučen trenutek o živalih in razne izzive, kot je npr. najdi zaklad, naredi nemogoče in drugo …

   Vsak starš, ki bo svojega otroka prijavil do 20.6.2020, bo prejel paket, ki bo vseboval vse nadaljnje informacije o poteku spletnega tabora, številko kode oz. povezavo, s katero se bo otrok povezal po internetu z nami, in ves material za ročna dela, ki jih bomo skupaj izdelovali.

   Aplikacija Zoom je aplikacija, ki nam vsem omogoča, da se istočasno vidimo, slišimo in lahko komuniciramo. To bo zelo dobra in posebna izkušnja za vse nas, a zagotovo bo zabaven in dober način, kako preživeti kakovosten in poučen čas pred ekranom.

   Prednost spletnega tabora je v tem, da se vam ni treba nikamor odpraviti oziroma da stroški tabora niso preveliki. Povežemo se lahko ne glede na to, kje se nahajamo, kako daleč smo drug od drugega, samo da imamo dostop do interneta in zabava se že začne.

   Četudi bodo otroci doma, se bodo lahko spoznali s sovrstniki, z njimi klepetali, tekmovali in se zabavali.

   Izkoristite to neverjetno zanimivo priložnost in o njej povejte svojim sosedom, prijateljem in se prijavite že danes.

   Cena vključuje:

   • A – paket z vsemi potrebnimi informacijami, ki ga prejmete po pošti
   • B – vse materiale, ki jih bo otrok potreboval za ustvarjanje
   • C – fotografije, ki bodo nastale ob druženju

   Znesek spletnega tabora poravnate do 20.6.2020 na račun društva:

   Vesela novica, Gornji Rudnik II/15, Ljubljana

   Št. računa (IBAN): SI56 6100 0001 8726 973

   Banka: DELAVSKA HRANILNICA D.D.,
   Miklošičeva 5, 1000 LJUBLJANA

   SWIFT/BIC: HDELSI22

   Sklic: ime in priimek otroka

   POZOR!

   Na vseh naših dogodkih potekajo tudi snemanja in fotografiranja. Udeleženci dogodkov in njihovi skrbniki se strinjajo z objavo fotografij za promocijo društva Vesela novica. Hvala za razumevanje!