• Najnovejši prispevki

  • Nedavni komentarji

    • Arhivi

    • Kategorije

    • Meta

    • Dobrodošli

      Zakaj so naši tabori tako posebni?

      Zato, ker jih organizirajo in vodijo samo tisti ljudje, ki imajo radi otroke, imajo visoke krščanske in moralne vrednote ter so za to delo predhodno usposobljeni in preizkušeni. Od voditelja pričakujemo, da je zgled in spodbuda otrokom in drugim. Na naših taborih je vsak otrok sprejet kot posameznik, posvečamo se vsakemu otroku posebej. Vsak možen trenutek izkoristimo za pogovor, igro, zabavo, pa tudi za učenje.

      V naš program obvezno umestimo zgodbe, ki poudarjajo krščanske in moralne vrednote, te pa črpamo iz Svetega pisma. Želimo, da bi se vsak otrok razvijal na različnih področjih, zato nudimo učenje tujih jezikov, veliko glasbe, ročnih spretnosti, športa, druženja itd.

      Globoko verjamemo, da mora otrok rasti telesno, duševno in duhovno. Le če bo zajeto vse troje, lahko postane stabilna, močna osebnost.

      Kako se lahko prijavite?

      Na levi strani menija izberite tabor, za katerega bi želeli, da se ga vaš otrok udeleži, in termin. Ob izbranem kraju boste dobili še več informacij. Če pa imate še dodatna vprašanja, ste z njimi vedno dobrodošli na telefonski številki 01 366 20 51 ali 041 645 441 (Zvonko Turinski) ali pa nam pišite na elektronski naslovzdturinski@gmail.com. Ko se boste odločili za prijavo, kliknite na PRIJAVNICA in vnesite potrebne podatke.

      Super ugodnost!

      Možnost plačila na tri obroke. Zadnji mora biti poravnan teden dni pred odhodom. Pri plačilu obvezno navedite ime in priimek otroka ter ime in datum tabora. Prvi obrok se plača ob prijavi na račun društva:
      Vesela novica
      Opekarska 26
      1000 Ljubljana
      Št. računa: SI56 1010 0005 1777 819

      Starši, če boste prijavili več svojih otrok ali če se bo vaš otrok udeležil več taborov, ki jih organizira naše društvo, boste deležni še posebnih popustov.

      Kaj je vključeno v ceno?

      – organizacija in vodenje programa
      – prevoz v obe smeri
      – polni penzion
      – ročna dela
      – učenje angleščine z domačimi govorci

      Kaj je še naša posebnost?

      Če je le možno, ob vrnitvi s tabora pripravimo program za starše, dedke, babice, sestrice in bratce. Zapojemo jim pesmi, ki smo se jih naučili na taboru, zaplešemo, pokažemo slike, da bi ujeli naš tedenski utrip, in povemo, kaj vse se nam je dogajalo.

      Slovo je vedno težko, vendar se udeleženci taborov družimo tudi čez leto. Takrat organizatorji vabimo na razna posebna srečanja in dogodke, tako da nam leto hitreje mine, naše prijateljstvo pa ostane.